Sponsorkommittén

Sponsorkommittén ska hantera kontakten med klubbens sponsorer. Det gäller att både bibehålla en god relation med de sponsorer man har och att attrahera nya sponsorer. Mycket kretsar därför kring frågorna ”Vilka företag kan vi intressera?” och ”Vilka erbjudanden kan vi locka med?”.

Vi lever i en liten kommun och i en avfolkningsbygd och vi hoppas att de företag som sponsrar också känner att de bidrar till ortens utveckling och attraktionskraft genom att gynna Bjurholms GK.

Vi satsar för närvarande mycket på ett grundpaket för hålsponsorer. I paketet får sponsoren möjlighet att synas på parkeringen, på vår översiktstavla, på tee och på hålflaggan. Till detta kommer även ett antal greenfee-biljetter samt möjlighet till företagsgolf. Vi tycker att vi har en mycket attraktiv produkt i vår nya 18-hålsbana och vi märker ett ökat intresse från företagen. Vår målsättning är att ha sponsorer på alla hål under 2005.

Vi jobbar även med annan PR och marknadsföring, till exempel i samband med mässor och marknadsdagar. Vi försöker även annonsera regelbundet i allehanda media, till exempel VK.

Aktuella sponsorer

(17) Hermanssons Möbler Västerbottens Lantmän
(18) Golvcenter

Aktiviteter under 2005

15 sponsorer klara Skaffa hålsponsorer till alla 18 hålen. Den som är hålsponsor ska synas vid hålet, på parkeringen, på översiktstavlan, på scorekortet och andra ställen.
Pågår Sponsoraktiviteter i samband med invigningen 16 juli.

Medlemmar

Owe Pernestam