2020-01-14:
Samarbete med Umeå GK!

2019-10-14:
Banan är stängd för säsongen!

2019-09-15:
Beviljat projektstöd

Nyhetsarkivet

Film: Viasat Golf besöker Bjurholm
Viasat Golf besöker Bjurholm

Den trevliga golfklubben

13 inspel mot en dold green och damm

Samarbete med Umeå GK!
Alla med fullt medlemsskap i Bjurholms GK kan lösa en säsongsgreenfee hos Umeå GK för 1500 kr.
Alla med fullt medlemsskap i Umeå GK kan lösa en säsongsgreenfee hos Bjurholms GK för 1000 kr.
För medlemmar i Umeå GK som vill nyttja denna möjlighet till mer spel på Bjurholms GK kan enklast göra en överföring till Bjurholms GK bankgiro 382-6963 och uppge namn och golf-id., eller betala på plats i Bjurholm.
Umeå GK kommer dessutom att vara BjGK behjälpliga med tränarresurser under säsongen.
Detta nya samarbete ses av båda klubbarna som en ömsesidig tillgång som kan utvecklas än mer på sikt!
Banan är stängd för säsongen!
Greenkeeper Max har meddelat att banan är stängd. Kyliga nätter och ett lätt snötäcke gör att banan nu ska få gå in i vintervila.
Vi vill tacka alla medlemmar och gäster för era besök och era berömmande ord om banan! Tack också till den fantastiska banpersonalen som har gjort ännu ett förstklassigt jobb med banan, och alla frivilliga insatser från medlemmar som gör att Bjurholms GK är en sån enastående och unik upplevelse!
Välkommen nästa år!
Beviljat projektstöd
Länsstyrelsen har beviljat ett projektstöd till Bjurholms GK för kapacitetshöjning av befintlig trekammarbrunn , ombyggnad av entrén samt kylrum i restaurangköket. Stödet finansieras delvis av pengar från Europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling. Denna info ska finnas på hemsidan i fem år.

Sponsorer

AB Nordprotekt Bjurholms Blommor & Handelsträdgård Bjurholms Järn & Färg Bjurholms kommun Bro & Tak Isoleringar i Umeå Coop Konsum Bjurholm Cramo Däckcentralen Fodercentralen Frekab GERM Happy Homes Hotel Vännäs ICA Nära Bjurholm Industrigolvtjänst Norr AB Kaj Johanssons Åkeri Lilla Skafferiet Länsförsäkringar Västerbotten Norra Timber Agnäs Stolpfabrik Profilera i Umeå AB Specsavers, Avion Umeå Trejon Västerbottens-Kuriren Öråns Gräv & Schakt AB