Damgolftävlingen Triss Lady 2007

Svenska Spel och Svenska Golfförbundet inbjuder årligen alla Sveriges golfklubbar till den riksomfattande damgolftävlingen Triss Lady. Spelformen är partävling i fyrboll poängbogey.

Distrikskvalen spelades den 28 juli på totalt 21 olika platser i landet. Vinnarna i Distrikskvalen går vidare till Riksfinalen som avgörs på Visby Gk den 1 september.

Klubbkvalet spelades i Bjurholm den 1 juli och 9 par deltog i tävlingen. Louise Jonsson och Birgitta Dahlgren vann och gick vidare till distriktskvalet i Kalix den 28 juli. Efter en hård kamp placerade de sig där på tredjeplats. De fyra bästa placeringarna hade samtliga 41 poäng i totalt resultat.
Grattis Birgitta och Louise!

Ola Dahlgren delar ut förstapriset till Louise Jonsson och Birgitta Dahlgren vid klubbkvalet 1 juli.