Bernard Jones Tart Scramble 2008
Söndagen 1 juni

Detta är en golftävling där två till fyra personer tillsammans bildar ett lag. En eller två av dessa ska vara golfare (med officiellt handicap). Minst en person i laget ska vara någon slags nybörjare (ej officiellt handicap).
Man behöver över huvud taget inte ha hållit i en golfklubba för att kunna vara med. Tävlingen är öppen för medlemmar och personer som kan tänka sig att bli medlemmar.

Om tävlingen

Spelformen kallas ”Scramble” och spelas över nio hål enligt följande: Alla spelarna i laget slår alltid ut varsin boll. Därefter väljer man ut en av bollarna och använder dess läge för att slå nästa boll. Med fyra i laget har man alltså fyra chanser på sig från varje läge att få ett bra utgångsläge för nästa slag.
Efteråt bjuds det på fika med hallontårta.
Alla ska ta med sig ett inslaget paket (värt cirka 25 kronor) som sedan kommer att bli en del av prisbordet.
Det fantasifullaste paketet kommer att premieras, liksom en del andra prestationer som utförts under dagen. Kreativ och glädjande klädsel brukar uppskattas.

Anmälan

Lagnamn och spelare meddelas till kansliet, på lista i klubbhuset eller via formuläret nedan.
Det kostar 50 kronor per person, vilket betalas på tävlingsdagen.

Tävlingsledare

Nils Sigefelt: 090-133589, 070-6565114