Damlägret 2005
10-12 juni

Plats: Bjurholms Golfklubb

Start: Fredag kl.13.00 i klubbstugan

Kostnad:                      1100 kr  om du har eget boende.

1300 kr  om du väljer att bo i stuga.

I lägeravgiften ingår:

·        Fredag: kaffe och macka, middag.

·        Lördag: frukost, lunch och trerättersmiddag.

·        Söndag: frukost, lunch och avslutnings kaffe med tårta.

·        Träning under pro Gamal Sherifs ledning.

·        Tävlingar med prisutdelning.

Du betalar själv för fika under förmiddag och eftermiddag samt drycker till maten.

Stugor är reserverade på Mariebäckens camping för de som behöver boende. Ange vid anmälan om du vill bo på campingen. Kom ihåg att ta med sänglinne och handduk.

Anmälan:

Anmälan kan göras från och med måndag 9 maj till kansliet, Niklas tel. 0932-107 56,

fax 0932-200 15 eller e-mail: kansliet@bjurholmsgk.se

OBS! Kom ihåg att ange e-postadress när du anmäler dig, samt vilket spelhandicap du har! Antalet deltagare är maximerat till 30 stycken, så först till kvarn…

Betalning senast 31 maj:

Betalning görs på följande postgironummer 648 45 23-3.

OBS ! Ange Damläger 2005 och ert namn på betalningen.

Frågor? Ta kontakt med:

Anna Johansson                                     Anneli Grenholm

070-346 66 71                                        090-13 13 59, 070-323 54 23

anna.johansson@trejon.se                    agge_grenholm@hotmail.com

Hjärtligt välkomna!!

PS. Detta är ett ypperligt tillfälle för Ni som är nya medlemmar oavsett handicap att lära känna andra damer som spelar golf här i Bjurholm.