Damernas serietävlingar 2005

Förra året var vi några som deltog i dessa tävlingar och det var mycket trevligt. Störst representation hade vi då på tävlingarna i Åsele och Sörfors. I år hoppas vi på att fler känner sig manade att ta tillfället i akt att spela på en annan bana till ett mycket förmånligt pris och med andra trevliga golfdamer. Det är ett bra tillfälle för oss Bjurholms damer att visa hur trevligt vi har det. Årets tävlingar är:

Umeå 28 juni (tisdag)

Norrmjöle 29 juni (onsdag)

Kalix 27 juli (onsdag)

Boden 28 juli (torsdag)

Piteå 4 augusti (torsdag)

Skellefteå 5 augusti (fredag)

Kostnad: 200 kr. Då brukar ingå deltagande i tävling, fika och mat efteråt.

Klassindelning: 4 st åldersklasser D22-35, D35, D50 och D60.

Tävlingsform: Slaggolf med handicap. För deltagande krävs officiellt handicap, hcp 36. Det är upp till varje klubb om deltagare med högre handicap än 36 får delta i tävlingen. Om deltagandet godkänns får spelaren spela i tävlingen med handicap 36.

Alla spelare under hcp 17, oavsett åldersklass lottas tillsammans för just spelronden.

Priser: Ett scratchpris utdelas i varje åldersklass (4 st) samt ett antal prestationspriser och kanske utlottning av ett antal priser.

För att delta i lagtävlingen måste klubbens serielag bestå av:

1 st spelare i klassen D22-35

1 st spelare i klassen D35

1 st spelare i klassen D50

1 st spelare i klassen D60

En äldre spelare får alltid anmäla sig och spela i en yngre åldersklass. Om klubben saknar spelare i någon åldersklass tilldelas klubben sämsta klassresultatet + 10 slag för serien.

Anmälan: Inbjudan till tävlingarna sker löpande och anslås på anslagstavlan i klubbhuset där även anmälan sker.