Pro: Tomas Dahlström

Det är en ynnest att arbeta som Pro på golfbanan i Bjurholm, som är en av mina absoluta favoritbanor (det låter inställsamt men inte desto mindre sant). De senaste 12 åren har jag arbetat som instruktör och tränare i Sörfors samt som lärare på golftränarutbildningen (HTU). Vintrarna tillbringar jag som instruktör på IKSU i Umeå. Jag är dessutom utbildad klubbmakare, så underhållet av dina klubbor är i säkra händer hos mig.

För mig känns det viktigt i min roll som instruktör att ta krafttag med juniorerna. Jag har under årens lopp haft turen att få jobba tillsammans med ett antal kollegor som håller med mig om att den klubb som inte har en fungerande ungdomsverksamhet kommer att dö en långsam och tynande död. Vilka ska ta över när vi gamlingar faller ifrån om inte just våra juniorer?

Sist men inte minst hoppas jag att vi ska ha kul – riktigt kul med många skratt och glada tillrop!

Shop

Den shop som finns i Bjurholm har ett begränsat sortiment. Det finns dock det man behöver av bolla, peggar, handskar och annan förbrukningsutrustning. Utbudet av klubbor och liknande är mycket begränsat. Shopen finns numera i receptionen (klubbhuset) men en liten del finns även hos Pro i närheten av övningsområdet (och första tee).

Verkstad

Som utbildad klubbmakare kan jag garantera ett bra och snabbt arbete på allt. Prisexempel på kostnader (material ej inräknat):
Greppbyte: 35 kronor
Skaftbyte stål: 100 kronor
Skaftbyte grafit: 150 kronor

Lektioner, kurser och utbildningar

Det pågår ständigt olika typer av kurser och utbildningar. Det som är aktuellt återfinns på Utbildningssidan.

Pro: Thomas Nilsson
E-post: golfgallerian@hotmail.com