Sponsorer

Det ideella arbetet och det folkliga engagemanget är nödvändigt för att driva verksamheten framåt. En golfbana är ganska dyr att hålla i ett bra skick och för att kunna utveckla verksamheten behövs ekonomiskt stöd. Vi är övertygade om att företag och andra organisationer skulle kunna få ett mycket positivt utbyte av ett ökat samarbete med Bjurholms GK.

Sponsorer är viktiga för golfklubbens framgång och utveckling. Vi hoppas att de företag som sponsrar också känner att de bidrar till ortens utveckling och attraktionskraft genom att gynna golfklubben.
Förhoppningsvis gör man det även av affärsmässiga skäl. Tillsammans kan vi göra något bra ännu bättre

Precis som sponsorerna är viktiga för oss vill vi även vara viktiga för våra sponsorer.
Genom att erbjuda bra PR och vara en bra mötesplats vill vi kunna betala tillbaka något av det vi får från sponsorerna.
I en bra affär är alla nöjda.

Broschyr med information om sponsorskap

Företagsgolf

Aktuella sponsorer