Banutveckling 2016

Under 2015 var banans skick under all kritik.
Därför kommer vi att under 2016 göra allt som står i vår makt för få banan i bättre skick än någonsin. Vi vet att naturen som ger banan sin själ också måste kryddas med omsorgsfull vård och underhåll. Detta kommer att visa sig i år och i framtiden.
Många av Klubbens medlemmar har knutit näven i byxfickan och slutit sig som flugorna kring en sockerbit för att med ideella och frivilliga insatser placera vår vackra bana på de mest kräsna golfares karta. Sedan i december pågår ett omfattande projektarbete med fokus på att presentera en kanonbana i sommar.
Väldigt mycket kommer att se annorlunda ut.

Välkommen till oss i sommar – Du kommer att gilla oss !
// Styrelsen för Bjurholms GK

Vad ska göras?

* Vi vet att vår bana har ett stort gillande. Den är verkligen speciell. Lite ansträngande att spela kan man tycka men det tänker vi avhjälpa med fler golfbilar i år.
* Rangen och övningsområdet kommer att uppgraderas.
* Alla hål kommer att få en riktig facelift och Du kommer inte att behöva söka bollar som tidigare. Klippningen kommer att ge nya konturer.
* Och sist men inte minst – fikat och maten! Vi har en restaurang där man fikar nybakat och äter vällagad och god mat till riktigt humana priser.

Vad händer?

Det pågår kontinuerligt arbete och planerande för att vi ska kunna möta säsongen på bästa sätt. Allt eftersom det finns saker att rapporter kommer denna sida att uppdateras.
Lars Holmlund
Banchef